30 free spins på At The Copa!

At The Copa

Ingenting er som å starte juli med en solid dose free spins og hos Mr Green kan du i dag sikre deg hele 30 av dem!

Mr Green feirer starten av juli med salsa og hete rytmer og lar oss få sjansen til å skaffe oss 30 free spins på spilleautomaten At The Copa!

Skaff deg 30 gratisrunder

I disse ferietider er det liten tvil hvor Mr Green har vært på ferie, for her lukter det latinske rytmer lang vei, så vi tipper på Brasil eller Argentina kanskje? Med nye dansetrinn i kofferten ønsker Mr Green derfor å tilby deg 30 free spins på den rytmiske spilleautomaten At The Copa. Denne spilleautomaten er produsert av Betsoft og vi er således garantert stor underholdning, strålende grafikk og svulstig musikk her!

At The Copa Danser

Å hente dine gratisrunder er såre enkelt og krever et innskudd på kun 100 kroner i dag. Dine gratisrunder vil deretter være tilgjengelig for deg i morgen etter kl. 13.00. Du logger deg bare da inn hos Mr Green og finner frem til spilleautomaten, og der vil dine runder vente på deg – hele 30 i tallet!

Bli kunde hos Mr Green – få 100% bonus og 20 free spins på Mega Joker!

Når det gjelder gevinster du måtte vinne som et resultat av disse gratisrundene, så må de omsettes 30 ganger før du eventuelt kan ta de ut.

Nye Mr Green spillere får opptil 3000 kroner i bonus!

Har du aldri spilt hos Mr Green før? Hvis ikke kan vi tilby deg en meget lukrativ velkomstbonus hvis du fikser deg en konto her. Du er da sikret en bonus på 100% på den første pengesummen du setter inn – altså en dobling – med en maksimal grense på 3000 kroner. Hvis du ønsker å få tak i hele bonusen på 3000 kroner vil dette altså kreve et innskudd på 3000 kroner – totalt har du da 6000 kroner å svinge deg i casinoet hos Mr Green med!

Ta turen innom Mr Green og hent 30 free spins – et fantastisk tilbud!

Privacy Policy