40 free spins på South Park hos Casumo – vær rask!

South Park 40 free spins

South Park spilleautomat lanseres den 24. september og nå kan du sikre deg 40 free spins hos Casumo hvis du registerer en konto hos dem – det er de 300 første som får dette tilbudet!

Her gjelder det altså å områ seg raskt og det er de 300 første nye kundene som kan benytte seg bonusen!

Førstemann til mølla får 40 free spins!

Denne bonusen som er er tilegnet casinoets nye kunder er gyldig frem til kl. 23.59 den 23. september, og hvis du er en av de 300 første som registerer en konto hos Casumo og setter inn penger på den vil du derfor motta hele 40 free spins på South Park spilleautomat som lanseres den 24. september!

Det er et krav om at du ikke har registrert en konto tidligere hos Casumo, og når du registrerer kontoen din må du i tillegg sette inn penger på den. Er du blant de 300 første som gjør dette innenfor det oppgitte tidsrommet har du sikret deg 40 free spins South Park spilleautomat fra Net Entertainment.

KJAPP PÅ – REGISTRER DEG HER, SETT INN PENGER OG SIKRE DEG 40 FREE SPINS!

Drøssevis med funksjoner

South Park Terrance and Phillip
Det er en godt stund siden NetEnt lanserte planene om å lage en spilleautomat om South Park, men tiden de har tilbragt med å samarbeide med South Park Studios har vært utnyttet særdeles godt. Vi får her en spilleautomat som er fullspekket av fantastiske funksjoner, og vi finner ikke mindre nn 4 bonusspill som er tilegnet de fire hovedkarakterene i South Park. Dette gjelder selvsagt Kenny, Eric, Stan og Kyle.

I tillegg til disse fire store bonusspillene kan man utløse tre forskjellige wildsfunksjoner mens hjulene spinner, og disse kan selvsagt gi oss store utbetalinger. For deg som kjenner til tegneserien så kan vi avsløre at Terrance og Philippe har sin egen lille wildfunksjon, og det samme har Mr Hanky!

Dobbel velkomstbonus!

Som ny kunde hos Casumo går du selvsagt ikke glipp av den ordinære velkomstbonusen selv om du skulle motta 40 free spins på South Park – du får rett og slett dobbelt opp! Det betyr at en innskuddbonus på 100% opptil €400 og 20 free spins på Jack Hammer også venter på deg. Alle innskudd opptil €400 blir derfor doblet, og et innskudd på €100 vil da gi deg €100 i bonus og €200 å spille for totalt. De 20 rundene på Jack Hammer skal man heller ikke spøke med, for dette er en suveren spilleautomat som har den lukrative funksjonen Sticky Wins!

Les mer om Casumo her.

Skynd deg til Casumo i dag og motta din free spin-bonus!

Privacy Policy