Blood Suckers

Blood Suckers Net Entertainments vampyralibi, og er en blodtørstig og morbid spilleautomat som lar oss få drepe vampyrer for fote! Automaten har i tillegg blitt en favoritt blant de spillerne som virkelig liker satse hardt når de spiller!

Casumo Bonus

Blood Suckers er en såkalt ‘grand old man’ når det kommer til spilleautomater fra Net Entertainment, men fortsatt er den meget populær, noe som sikkert skyldes dels tema og dels funksjoner. Vi får i alle fall 5 hjul, 3 rader og 25 gevinstlinjer i denne automaten, samt muligheten til å satse vanvittige 5.000 kroner pr. spinn!

Blood Suckers

Bonusspill

Som vanlig går vi rett på sak og hopper direkte til bonusspillet. Dette spillet aktiverer man ved å få 3 eller flere bonussymboler på rad langs en aktiv gevinstlinje, med start på hjul 1. Bonusspillet er ikke spesielt avansert med det harmonerer likevel med spillets tema, ettersom vi her får muligheten til å åpne kister og drepe vampyrer med en spiss stokk!

Her er det bare å stikke i vei og håve inn pengegevinster, men spillet er over når vi åpner kisten som bare inneholder flaggermuser.

Free spins

Vi har også sjansen til å vinne free spins i Blood Suckers og det er bestandig noe vi trakter etter. Scattersymbolet av vampyrbruden vil starte free spins hvis hun dukker opp i tre eller flere eksemplarer tilfeldig spredt utover hjulene. Vi kan vinne 10 runder, samt at 3, 4 og 5 scattere multipliserer innsatsen vår men henholdsvis 4, 25 og 100, slik at vi får en perfekt inngang til gratisrundene.

Alle gevinster man vinner i gratisrundene blir multiplisert med 3, så dette kan fort bli noen lønnsomme spinn.

Blood Suckers

Joker

Automaten inneholder selvsagt også en joker, eller et wildsymbol, og viser en vampyr som biter en dame i halsen. Jokeren kan ta egenskapene til alle andre symboler i automaten, med unntak av spesialsymbolene, og dermed inngå i alle vinnende kombinasjoner.

Til slutt

Stor mer er det ikke å si om Blood Suckers, men dette er altså en skikkelig ‘old school’ spilleautomat med standard funksjoner. Automaten er lynende rask og grafikken er perfekt utført og passende til denne automaten. Muligheten til å spinne med hele 5.000 kroner pr. runde er nok forbeholdt de færreste av oss, men vært trygg på at det er mange som gjør det. Automaten har derfor totalt sett en helt spesiell status blant alle casinospillere som liker spilleautomater!

Privacy Policy