Crystal Queen

Quickspin ser visst aldri ut til å miste storformen når det kommer til produksjon av spilleautomater, og i Crystal Queen imponerer de stort atter en gang. Dette er en strålende spilleautomat som lar oss få muligheten til å låse opp ekstra rader for dermed å cashe inn enda større gevinster!

bannerlang-unibet


Crystal Queen er, for så starte med basisen, en automat som har 5 hjul men aom har alt fra 3-6 rader! Det betyr massevis av ekstra gevinstmuligheter ettersom vi får opptil 56 gevinstlinjer når alle radene er aktivert. I tillegg til å låse opp ekstra rader får vi også en stadig stigende multiplikator. Vi finner også vanlige wilds og spredte wilds, samt muligheten til å vinne gratisrunder. Her er det enkelt og greit bare å knuse i gang!

Crystal-Queen

Wilds i bøtter og spann

I basisspillet får vi spredte wilds på hjul 1, 2 og 3 og får vi et wildsymbol på disse hjulene vil wildsymbolet ‘smitte’ inntilliggende symboler og gjøre 1 til 5 av disse om til ekstra wilds. Dette øker naturligvis gevinstmulighetene våre markant. I gratisrundespillet er det slik at spredte wilds opptrer på hjul 2, 3 og 4.

Det vanlige wildsymbolet opptrer i basisspillet på hjul 4 og 5, mens det i gratisrundespillet dukker opp på 1, 2, 4 og 5.

‘Flagrende hjul’ og flere rader

Gevinstrasfunksjonen er kjent fra flere andre spilleautomater men i denne automaten har den fått tittelen ‘Flagrende hjul’. Kort fortalt fungerer det på følgende måte: i utgangspunktet starter ethvert spinn med at vi har 5 hjul og 3 rader åpne, men vi kan se de tre øvrige radene ligger over de øvrige radene nedfrosset av is. Når vi vinner en gevinst vil alle symbolene i den vinnende gevinsten forsvinne fra hjulene, en ekstra rad åpnes over, samt at symboler faller ned i de åpne posisjonene. Vi har nå 5 hjul og 4 rader åpne, og hvis raset av symboler skaper en ny vinnende gevinst gjentar funksjonen seg.

I tillegg til dette vil vi få en økende gevinstmultiplikator for hver gang Flagrende hjul-funksjonen gjentar seg på det samme spinnet. Får vi fire vinnende kombinasjoner etter hverandre på det samme spinnet vil derfor den siste gevinsten bli multiplisert med 5! Spennende funksjon som gir oss store gevinstmuligheter.

Vinn freespins og opplev herlige funksjoner!

Gratisrundesymbolet er symbolet av den røde edelstenen, og det er om å gjøre å få tre slike på hjulene etter et spinn for å vinne 10 freespins. I disse gratisrundene venter det ekstremt mye spennende, og for det første vil du oppleve at absolutt alle radene er låst opp, og det betyr at vi spinner med 5 hjul med totalt 56 gevinstlinjer. Som om ikke dét var nok så vil du kunne vinne fra begge sidene av automaten, og kort og godt betyr det at en vinnende kombinasjon kan starte på hjul 1 og gå mot høyre eller starte på hjul 5 og gå mot venstre! Spenningen er derfor ikke over før det siste hjulet har stoppet å spinne! Husk også på at symbolene kommer ned i stabler på hjulene i gratisrundene og det betyr at vi kan få svært mange vinnende kombinasjoner på én gang hvis vi er litt heldige.

Kort fortalt er dette et fantastisk spill av Quickspin som du vil oppleve mye moro med!

Privacy Policy