Dragon Island

De mytologiske og legendariske dragene slutter aldri å ha en fascinerende innvirkning på oss mennesker og derfor er disse dyrene ofte å se i populærkulturen i dag. I spilleautomaten Dragon Island får vi atter en gang stifte bekjentskap med disse vesene og er du heldig kan de koste på deg en skikkelig gevinst!

Casumo Bonus

I Dragon Island befinner vi oss på en øy som kanskje minner litt om den de litt eldre av oss husker fra Jurassic Park! Stemningen er så definitivt tilstede, men skal vi være helt ærlige så er det nok litt triveligere for oss enn det var for karakterene i filmen. Her er det flere gode funksjoner som kan gi oss gode utbetalinger, og all moroa foregår over 5 hjul og 3 rader, samt 15 linjer. Man også vinne begge veier på denne automaten og spenningen er ikke over før hjul nr. 5 har stoppet. Denne funksjonen er valgfri, men skrur man den av er ikke Golden Wild aktiv.

Hovedgevinsten på Dragon Island er på 400.000 mynter!

Dragon Island Funksjoner

Golden Wild

Ordet wild er engelsk for joker, og betyr at det er et symbol som kan være med i kombinasjoner bestående av andre symboler. Et slikt symbol er også Golden Wild, men dette opptrer bare på det midterste hjulet og kun hvis Win Both Ways er aktivert. Hvis et Golden Wild-symbol blir en del av en vinnende kombinasjon vil gevinstene bli multiplisert med alt fra 2-8, og det er derfor ingen tvil om at symbolet er verdifullt. Ettersom Win Both Ways er aktivert kan man faktisk være så heldig at symbolet blir med i vinnende kombinasjoner som går begge veier!

Ordinær Wild

Vi har også et helt vanlig wildsymbol i Dragon Island som også erstatter andre symboler i en kombinasjon. Unntaket for begge disse wildsymbolene er at de ikke kan erstatte scattersymbolet som gir oss free spins. Utover dette kan altså wildsymbolet være en del av alle andre kombinasjoner som og enten fullføre eller forlenge vinnende kombinasjoner.

Dragon Island

Dragon Island Free Spins!

I Dragon Island er scattersymbolet et meget verdifullt symbol ettersom det både gir oss gratissnurr og en skikkelig kontantgevinst på samme tid. Et scattersymbol er et symbol som ikke trenger å følge gevinstlinjer for å gi utbetaling, men som kan være spredt tilfeldig utover hjulene. I Dragon Island gir 3, 4 og 5 scattere oss henholdsvis 10, 20 og fantastiske 50 free spins!

I samme håndvendig må vi også nevne at 2, 3, 4 og 5 scattere på hjulene gir oss en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med 2, 3, 10 og 100!

Til slutt

Avslutningsvis vil vi si at Dragon Island er en nydelig spilleautomat med et supert tema, og som har et par gode funksjoner som kan gi oss store utbetalinger. To aktive wilds, hvor Golden Wild kan multiplisere gevinstene med opptil 8, fungerer utrolig bra, og det samme gjør selvsagt gratisrundene. Du kan spille både denne automaten og en rekke andre her i vår store portal!

Privacy Policy