Eggomatic

Eggomatic er en utrolig morsom spilleautomat fra Net Entertainment og den tar virkelig problemene som kan oppstå i et klekkeri på alvor. Vi gir dere Eggomatic!

Casumo Bonus

Eggomatic forteller historien om den oppfinnsomme hanen som ser seg nødt til å iverksette drastiske tiltak for å få opp produksjonen blant alle hønene i klekkeriet, og tror du jaggu ikke at han legger en fin plan – han lanserer en Eggomatic-maskin som klekker egg av seg selv!

Av og til lurer vi på hvor NetEnt henter inspirasjonen fra, men de fleste gangene slår vi oss til ro med at vi egentlig ikke vil vite det. Uansett hvor inspirasjonen kommer fra så klekker også de ut den ene herlige spilleautomaten etter den andre, og Eggomatic er såvisst en av disse!

Eggomatic Wild

Dette er en spilleautomat som har 20 rader vi kan vinne langs, samt at automaten også inneholder 5 hjul og 3 rader. Den maksimale gevinsten er på 10.000 mynter og videre i denne omtalen skal vi fortelle deg litt om hvordan dette spillet fungerer.

Eggomatic-maskinen!

Etter den underholdende intro-filmen er det på tide å begynne med litt spilling, og det første vi legger merke til er at det står en såkalt Eggomatic-maskin til høyre for hjulene samt et samlebånd over hjulene, og disse to elementene skal tilsammen utgjøre det meste av underholdning i denne spilleautomaten.

Mens vi spinner hjulene vil Eggomatic-maskinen med ujevne mellomrom spytte ut forskjellige egg med forskjellige bonuser i, og disse eggene vil forflytte seg ett hjul mot venstre for hvert spinn. For at vi skal kunne vinne innholdet i disse eggene er vi avhengig av et egget havner over et hjul som inneholder et ordinært wildsymbol. Wildsymbolet er tydelig merket og når det havner på et hjul under et egg vil egget falle ned, samtidig som hanefar spretter ut av wildsymbolet, tar i mot egget og åpner det.

Det et totalt fire forskjellige egg som inneholder hver sin bonusfunksjon, og dette er free spins, Spreading Wild, pengepremie og et mysterieegg som inneholder en av de tre nevnte bonusfunksjonene.

Eggomatic Free spins

Bonusegg

Kommer det et grønt bonusegg med et tall bortetter samlebåndet indikerer dette tallet antallet free spins man får hvis man vinner det. Når Spreading Wild-symbolet faller ned vil alle inntilliggende symboler gjøres om til wilds, og da er det rett og slett bare å krysse fingerene for at man får så mange symboler rundt seg som mulig. Det siste av de fire eggene inneholder også et siffer, men dette tallet indikerer hvilken pengegevinst man kan vinne hvis det blir vunnet. Mysterie-egget inneholder som sagt en av de tre andre bonusene vi allerede har omtalt.

Det skal også nevnes at om man kommer seg til gratisrundene vil det komme et nytt egg på båndet for hvert eneste spinn, og man har derfor mye større gevinstmuligheter der!

Til slutt

Eggomatic er som du ser virkelig et stort underholdningsprodukt og NetEnt har igjen gjort en fabelaktig jobb med sin oppfinnsomhet og sine designkunnskaper. Automaten har faktisk et steam-punk-aktig preg, og dette fungerer alldeles utmerket! Sjekk ut automaten selv og la eggene bli klekket her hos Online Spilleautomater!

Privacy Policy