Elements

Elements er så definitivt en av storsatsingene fra Net Entertainment og dette er en automat som gir oss alt det vi måtte ønske oss – og det gjelder både grafikk, musikk og noen fantastiske gratisrunder! Få med deg din casinobonus og prøv denne automaten selv!

Casumo Bonus

Video spilleautomaten Elements handler som navnet sier om de fire elementene som omgir oss til enhver tid, og i denne automaten er elementene representert i hver sine free spin-spill med spesielle wild/joker-funksjoner. Det er derfor til gratisrundene vi helst vil komme oss for der kan vi virkelig skyte gullfuglen hvis vi har flaks!

Elements har en hovedgevinst på hele 300.000 mynter, og selve oppsettet består av 5 hjul og 3 rader samt 20 linjer å vinne langs.

Avalanche

Vi går rett på sak for å forklare hvordan denne automaten fungerer, og det er egentlig ikke så komplisert selv om det kanskje kan virke sånn. For det første så ser vi at alle symbolene som er på hjulene har hver sine farger og disse representerer de fire ulike elementene. Deretter har automaten en funksjon som heter Avalanche, og dette betyr at symbolene i en vinnende kombinasjon vil forsvinne og gjøre plass til nye som kan falle ned. Dermed får man altså sjansen til å vinne flere etterfølgende gevinster, og det er akkurat dette som er hovedpoenget med Elements.

Elements Avalanche

Vinner man fire gevinster på rad har man sikret seg tilgang til en av de fire gratisrundene, og hvilken gratisrunde man får tilgang til er avhengig av hvilke symboler i de fire påfølgende vinnerkombinasjonene som var i overvekt. Var det flest oransje symboler vinner man tilgang til Fire Storm Free Spins, men hvis det var de lilla symbolene som ga flest gevinster vinner vi gratisrunder i Air Storm Free Spins.

Enkelt forklart er det slik det fungerer, men dette er ikke den hele og fulle moroa med denne automaten. Som vi nevnte i avsnittene over så har hver av disse gratisrundene sin egen wild-funksjon som kan sørge for noen saftige utbetalinger hvis det går vår vei – og det kan det jo fort gjøre!

Elements Free Spins

I Water Storm får vi et wildsymbol på hjul 2, 3 og 4 og når det dukker opp der vil det dekke hele hjulet det opptrer på og dermed øke vinnermulighetene. I Earth Storm vil wildsymbolet atter en gang kun dukke opp på hjul 2, 3 og 4, men nå vil det holde posisjonen til det har blitt en del av en vinnende kombinasjon, til det ikke er flere gevinster igjen eller i tre Avalanches!

I Air Storm vil det til enhver tid være to jokere på hjulene og disse vil for hvert spinn blåses rundt av vinden og havne på tilfeldige plasser. I det siste free spin-spillet, Fire Storm, er også jokersymbolene plassert på hjul 2, 3 og/eller 4 men denne gangen er det såkalte linked wilds. Det betyr at når symbolet dukker opp på ett eller flere av de nevnte hjulene så vil det gjøre to inntilliggende symboler om til jokere, og dermed sørge for at det blir minst 3 wilds på hjulene. Får man to slike symboler på hjulene kan man faktisk få 6 wilds, og da begynner det for alvor å svinge!

I tillegg til disse fantastiske gratisrundene har vi også muligheten til å få et vanlig wilds-symbol på hjulene under basisspillet.

Til slutt

Som du ser av denne omtalen så er det mange ting å glede seg til når man skal spille Elements – The Awakening, og spesielt er det jo gratisrundene med sine herlige jokerfunksjoner som lokker. Vi kan bare be deg om å prøve selv, for dette må oppleves!

Privacy Policy