Evolution

Evolution er en av våre absolutte favoritt-spilleautomater fra Net Entertainment, og vi simpelthen elsker bonusfunksjonen som trer i kraft når vi kommer til gratisrundene. Har snakker vi om spesialeffekter som kan gi oss digre utbetalinger! Les videre for å finne ut hva essensen i denne funksjonen er – du vil ikke angre!

Casumo Bonus

Evolution betyr som du sikkert vet evolusjon eller utvikling, og det er nettopp dette som står sentralt i denne spilleautomaten fra NetEnt. Automaten er delikat utført og både grafikk og musikk er laget på en slik måte at vi føler oss som i en drømmeverden – faktisk litt som i automaten Elements.

Evolution spilles over 25 innsatslinjer, og med totalt 5 hjul og 3 linjer i sving. Symbolene som befinner seg på hjulene må minst være noen av de første krekene som kom seg opp av vannet, og det er nettopp disse symbolene det hele dreier seg om.

Evolution gevinst

Free spins og evolusjon

Automatens eneste funksjon er i all hovedsak gratisrundene, men det som skjer her er virkelig noe av det mest oppfinnsomme som har kommet ut av NetEnts kreative lokaler. For å komme seg til gratisrundene må man få 3 eller flere free spin-symboler i en helt tilfeldig posisjon på hjulene. 3, 4 og 5 av disse symbolene sørger for at vi vinner henholdvis 10, 15 og 20 free spins.

Når man kommer til de nevnte gratisrundene vil alle symboler i en vinnende kombinasjon utvikle seg til det symbolet som befinner seg over seg i evolusjonstigen. Symbolene i Evolution er forskjellig rankert i verdi når det kommer til utbetalinger og man vil med en slik utvikling få flere symboler på hjulene med en høyere verdi. Jo flere gevinster man vinner, jo mer vil symbolene utvikle seg og jo mer vil de bli verdt. Til slutt kan man faktisk sitte igjen med kun de beste og mest verdifulle symbolene på hjulene og da vil maksgevinsten på 44.000 mynter ikke være spesielt langt unna!

Evolution Wild

Dette er en meget god og spennende funksjon, og effekten av den vil faktisk aksellerere etterhvert som gratisrundene går sin gang!

I tillegg til dette bonusspillet har også Evolution en joker/wild som er med på å gjøre det lettere å vinne gevinster. Jokeren kan ta egenskapene til ethvert symbol i spillet med unntak av free spin-symbolet.

Til slutt

Dette er i bunn og grunn alt hva Evolution dreier seg om, men som man ofte kan si med stor sannhet: ‘less is more’- noe NetEnt har bevist til gangs! Evolution er som sagt en grafisk lekkerbisken og det er litt morsomt at en liten detalj som at hjulene spinner oppover har en slik effekt. Vi anbefaler på det sterkeste at du tester ut Evolution helt til du får oppleve de magiske gratisrundene, for hvis du har hellet med deg så kan du gjøre det riktig så skarpt der. Spill gratis her på vår store automatportal!

Privacy Policy