Fisticuffs

I Fisticuffs blir vi vitne til en kamp mellom to boksere som er plassert i en tid da boksehanskene var store lærklumper man hadde på hendene, og med sine grafiske kunnskaper klarer selvsagt Net Entertainment å plassere oss i akkurat den epoken de vil! Her gjelder det enkelt og greit å slå fra seg og deretter stikke avgårde med gevinstene!

Casumo Bonus

Fisticuffs er et gammelt begrep som blir brukt om nevekamp eller nevekjemping, og det er jo akkurat det vi får i denne automaten. Man skulle vanligvis forbinde dette med noe negativt med i denne automaten er dette langt i fra tilfellet! Jo flere slosskamper jo mer penger vanker det på oss!

I all hovedsak kan vi si at det er to funksjoner som gjelder her, og dette er de to wildsfunksjonene som utløses når disse to bokserne braker sammen. Hvilken funksjon som aktiveres er litt avhengig av hvordan disse to herremennene havner i forhold til hverandre på hjulene, men dette skal vi forklare nærmere.

Fisticuffs gir oss muligheten til å vinne gevinster fra begge sider av automaten og det går derfor 10 gevinstlinjer begge veien. Moroa er derfor ikke over før det siste hjulet har stoppet. Utover dette finner vi 5 hjul og 3 rader på automaten.

Tre Wilds – to slåsskjemper

Vi har tre forskjellige wilds her i spillet og alle disse fungerer som en joker når de opptrer på hjulene. To av disse jokerene er symbolisert av hver sin bokser og bærer hvert sitt navn. Straight Wild er den kraftige pluggen og han opptrer bare på hjul 3, mens den tynne spjælingen, Diagonal Wild, holder seg til hjul 2 og 4. Det ordinære wildsymbolet er trygt plassert på hjul 1 og 5.

Fisticuffs Straight Wild

Når disse havner ved siden av hverandre samtidig eller på skrå over/under hverandre på hjul 2 eller 4 og 3 (eller begge samtidig) begynner det å skje saker og ting. Står de rett overfor hverandre vil Straight Wild funksjonen utløses, og kraftpluggen vil da bokse til den lille typen slik at han fyker til hjul 1 eller 5, alt etter hvilken side han dukker opp på. Alle symbol på denne raden fra bokser til bokser vil deretter gjøres om til wild, samtidig som man får et respinn. I respinnet opptrer wildsymbolene på hjul 1 og 5 stablet, og man kan derfor få gode gevinster der.

Fisticuffs Diagonal Wild

Hvis de to gutta boys havner på skrå over eller under hverandre er det den andre wildfunksjonen som utløses, nemlig Diagonal Wild. Nå vil den tynne typen hoppe opp eller falle ned til han står rett overfor kraftpluggen og gi han et par kjappe tette slag. Symbolet som er ved siden av tykksaken vil dermed bli gjort om til wild, samtidig som boksernes posisjon er wild, og man får derfor 3 jokere på hjulene samtidig i tilegg til et respinn. I respinnet husker vi at de ordinære wildsymbolene kan oppstå stablet og dekke hele hjulene der hvis man har flaks.

Hvis de to bokserne opptrer hver for seg på hjulene fungerer de som ordinære jokere, og erstatter alle andre symboler i spillet.

Til slutt

Dette er Fisticuffs i et nøtteskall, og det er dermed ingen tvil om at dette er en spilleautomat som kan utbetale store gevinster. Dette gjelder spesielt vis man klarer å utløse to slike spesialfunksjoner samtidig, noe som slettes ikke er umulig. Klarer man det, samtidig som man får stablede wilds på hjul 1 og 5, begynner gong-gongen for alvor å ringe!

Privacy Policy