Frankenstein

Mary Shelleys Frankenstein har blitt udødeliggjort på utrolig mange måter, og i Frankenstein spilleautomat fra Net Entertainment får vi en fabelaktig adapsjon av denne klassiske historien. Dette er en automat av meget høy kvalitet!

Casumo Bonus

Dette er altså historien om den eksperimentelle legen Dr. Frankenstein som skapte sitt monster ved å lappe sammen kroppsdeler fra diverse avdøde mennesker – og som lyktes! Her får vi masse god underholdning i form av flere lukrative funksjoner, og alt dette foregår over 5 hjul, 3 rader og 20 linjer!

Frankenstein Big Win

Linked Wilds

Da Frankenstein kom ut ble samtidig fenomenet Linked Wilds lansert for første gang, og dette er en jokerfunksjon som er helt i toppklassen! En joker er som de fleste kanskje er klar over et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler, med unntak av spesialsymboler.

Vi har to former for Linked Wilds i Frankenstein – Lightning Wilds i grunnspillet og Fire Wild i gratisrundene. Et Linked Wild-symbol kommer bare til syne på hjul 2, 3 eller 4, men vil da i tillegg gjøre 2 inntilliggende symboler om til wilds, slik at man dermed får 3 jokere på hjulene. Dette medfører selvsagt en økt sjanse for gevinst.

Lightning Wilds

Denne wildfunksjonen inntreffer som sagt i grunnspillet, og aktiveres når et Lightning Wild-symbol kommer til syne på enten hjul 2, 3, eller 4. Symbolet vil da gjøre 2 inntilliggende symboler om til wilds/jokere.

Fire Wilds

Fire Wilds er den andre Linked Wilds funksjonen og denne er aktiv når vi spiller i gratisrundene. Det spesielle med denne funksjonen er at vi er garantert et Fire Wild-symbol på hjul 2, 3 eller 4 i hver eneste av gratisrundene vi har vunnet, og dermed øker også gevinstmulighetene betraktelig ettersom vi da er garantert 3 wilds på hjulene for hvert spinn!

Frankenstein

Free spins

Som vi har redegjort for i avsnittene over så har du altså muligheten til å stikke avgårde med free spins, og det gjør du ved å få 3 eller flere scattersymboler på hjulene. Skjer dette vil du få 10 free spins, og i gratisrundene vil 2 og 3 scattere i et spinn sørge for 5 og 10 ekstra gratisrunder.

I gratisrundene vil en multiplikatorfunksjon aktiveres, og det betyr at du kan få gevinstene dine multiplisert med så mye som 5, og har du flaks med Fire Wilds kan dette fort bli veldig innbringende!

Til slutt

Avslutningsvis vil vi bare understreke at Net Entertainment nok en gang har hatt stor suksess med å dra en kjent historie over i dette formatet, og dette er tydeligvis en kunst de behersker til fulle. Et annet eksemel på dette er spilleautomaten Robin Hood! To fantastiske wildfunksjoner i Linked Wilds fungerer utmerket bra, og kommer man seg til gratisrundene kan det for resultetere i en storartet fest!

Privacy Policy