Hall of Gods

Noen husker vel filmen ‘Gudene er gale’, og i spilleautomaten Hall of Gods er virkelig gudene gale når de utbetaler sine progressive jackpotter! Dette er søsterautomaten til Mega Fortune når det kommer til jackpotter og har i likhet med den et tredelt jackpotsystem. Her kan du vinne store gevinster, så det er bare å håpe at du gudene ikke har forlatt deg eller at du er gudløs!

Casumo Bonus

Hall of Gods er enda en av Net Entertainments stor-automater som en rekke ganger har utbetalt gevinster som her fått det til å riste langt inni Valhall, og dette er en sann klassiker som står oss nordmenn nært!

Automaten er en 5 hjuls spilleautomat som har 3 rader og 20 innsatslinjer, og har dermed et nokså standard oppsett.

Norrøn mytologi

Norrøn mytologi har vært viktig for nordmenn i årtusener og er fortsatt viktig for mange. Mest av alt er vi kanskje interessert og fascinert i de utrolige gudehistoriene som vi forbinder med denne delen av vår forhistorie, og derfor er det morsomt at Net Entertainment har dratt dette temaet inn i en spilleautomat.

Sentrale skikkelser i norrøn mytologi utgjør symbolene på denne spilleautomaten, og både Odin og Thor, samt Frøya og Loke er representert her som vanlige symboler, mens spesialsymbolene utgjøres av Midgardsormen, Hugin og Munin og Thors hammer.

Hall of Gods jackpot

Bonusspill

Først og fremst er det bonusspillet som er interessant med denne automaten og det er her vi har muligheten til å vinne den store progressive jackpotten. Vi kommer oss til dette bonusspillet ved å få 3 bonussymboler på hjulene, og i bonusspillet får vi smadre vikingeskjold med Thors hammer. Totalt er det 15 skjold man får muligheten til å knuse, og når man får tre like symboler har man vunnet gevinsten disse tre symbolene viser. Det er derfor om å gjøre at man finner 3 like Jackpot Mega symboler her, men kan også vinne meget gode kontantgevinster forøvrig.<

Det er på samme måte man vinner de to minste jackpottene Jackpot Rapid og Jackpot Major. Som nevnt så er dette systemet er likt det som finnes i jackpot-automaten Mega Fortune.

Scatter og joker

Scattersymbolet som består av Hugin og Munin lar oss vinne free spins så lenge vi får 3 eller flere av symbolet hvor som helst på hjulene. 3,4 og 5 eksemplerer av disse ravnene gir 10, 15 og 20 free spins, hvor alle gevinstene man vinner multipliseres med 3.

I tillegg til de nevnte funksjonen inneholder også Hall of Gods et jokersymbol/wildsymbol som er illustrert av Midgardsormen, og dette opptrer bare på hjul 2, 3 og 4. En joker er et symbol som kan være med i kombinasjoner som består av andre ordinære symboler, og det spesielle med wildsymbolet her er at det utvider seg til å dekke hjulene det havner på hvis det kan fullføre eller forlenge en kombinasjon slik at den gir gevinst. Slike utvidede wilds er veldig populære og øker gevinstmulighetene markant.

Til slutt

Hall of Gods er en populær spilleautomat og vi har akkurat gitt deg flere grunner for akkurat dette! Store progressive jackpotter, en kjent historie og mange gode funksjoner sørger for at dette er en skikkelig vinner her på berget! Spill dette spillet og mange andre gratis her på våre sider!

Privacy Policy