Jack And The Beanstalk

Jack And The Beanstalk er en spilleautomat som har hentet sin inspirasjon fra den klassiske historien med det samme navnet, og du verden for en flott produksjon Net Entertainment har gjort med dette spillet!

Casumo Bonus

Jack And The Beanstalk starter med en hysteriske kortfilm hvor Jack blir jaget av det tohodete lilla monsteret etter å ha knabbet en harpe, og her i fra og inn er det bare å sette seg ned og la seg underholde – dette er en god automat! Vi får 5 hjul, 3 rader, 20 linjer og en maksimal utbetaling på hele 600.000 mynter! Introfilmene til NetEnt har gjort dem nærmest legendariske og vi finner liknende snutter i både Scarface og Robin Hood!

Jack and the Beanstalk

Walking Wilds

Den første funksjonen vi støter på i Jack and the Beanstalk er Walking Wilds, og denne er rett og slett en liten juvel av en funksjon å ha med i en spilleautomat. Walking Wilds symbolet vil dukke tilfeldig opp på hjulet og fungere som et jokersymbol, noe som betyr at det kan ta egenskapene til ethvert annet symbol på hjulene, med unntak av spesialsymbolene.

Når symbolet dukker opp vil først eventuelle gevinster utbetales, før det flytter seg ett hakk til venstre til hjulet ved siden av – før hjulene spinner på nytt – helt gratis! Dette er en genial respinn funksjon som sørger for at vi får svært mange free spins og flere gevinstmuligheter. Hjulene vil spinne gratis helt til symbolet har forsvunnet ut av hjulene. Får du et Walking Wild på hjul 5 venter det deg altså 5 free spins, hvor Walking Wild i tillegg er joker!

Jack and the Beanstalk Walking Wild

Free spins og skattejakt

Scattersymbolet av skattekisten gir oss 10 free spins hvis vi får 3 eller flere av det i en tilfeldig posisjon på hjulene. I disse gratisrundene vil en annen funksjon, Skattekolleksjon, tre i kraft og her skal vi samle opp nøkler som havner på hjulene i gratisrundene. Disse nøklene vil etterhvert som man samler dem inn gi oss forskjellige jokerfunksjoner i gratisrundene, og dermed øke utbetalingen.

Når man har samlet 3 nøkler vil alle wilds man får på hjulene blir doblet og stablet oppå hverandre, slik at man får 2 wilds på et hjul. Når 6 nøkkelsymboler er samlet vil et wildsymbol på hjulene bli til et stablet symbol av tre wilds som dekker hele hjulet. Nå 9 nøkler er samlet inn vil ethvert wildsymbol på et hjul utvide seg og dekke hele hjulet. Dette siste utvidede wildsymbolet vil etterape Walking Wild funksjonen i basisspillet og flytte seg ett og ett hjul mot venstre, og gratisrundene avsluttes når det ikke er flere slike symboler igjen på hjulene.

Til slutt

Som du ser av vår omtale av Jack and the Beanstalk så er dette en meget bra spilleautomat som tilbyr oss gode funksjoner når det kommer til Wilds/jokere. Spesielt i gratisrundene kan det blir riktig så moro, og har du hellet med deg der kan du skyfle inn noen vanvittige gevinster – det har skjedd før!

Privacy Policy