Jack Hammer 2

Atter en gang er det trøbbel i Grand City, og i spilleautomaten Jack Hammer 2 – Fishy Business er det den skumle Don Crabby som lager bråk. Nok en gang har Net Entertainment imponert oss med den barske privatetterforskeren!

Casumo Bonus

Det er altså Don Crabby som er i Jack Hammers søkelys i denne oppfølgeren, og den sleske banditten har kidnappet sangerinnen Pearl. Da er det bare en ting for vår etterforskningshelt å gjøre: å brette opp armene og sette igang med arbeidet. Du hjelper selvsagt til i denne 5 hjuls spilleautomaten, og kanskje kan du vinne noen gevinster langs spillets fantastiske 99 gevinstlinjer! Høyeste gevinst er på hele 990.000 mynter!

Jack Hammer 2 - Sticky Wins

Sticky Wins er med!

Mange var nok redd for at NetEnt skulle droppe suksessformelen fra den første spilleautomaten, men selskapet valgte selvsagt å bringe med seg Sticky Wins inn i oppfølgeren. Sticky Wins er som mange kanskje husker en meget god funksjon som gir oss muligheten til å bygge på gevinstene våre. Når man har fått en vinnende kombinasjon på hjulene vil symbolene i denne låses fast til hjulene, mens resten av symbolene spinner ytterligere en gang. Dette forgår selvsagt helt gratis.

Får man nye symboler i dette respinnet som kan legge seg til den eksisterende kombinasjonen, eller en ny vinnende kombinasjon, vil også disse symbolene låses fast, mens resten spinner på nytt. Slik fortsetter det helt til kombinasjonen ikke blir forbedret eller andre kombinasjoner ikke dukker opp! Faktisk kan man oppleve å få like symboler på absolutt hele automaten, og da er den store utbetalingen ikke langt unna!

Jack Hammer 2 - gratisrunder

Free spins er også med!

I Jack Hammer 2 kan vi også vinne free spins og det gjør vi når vi får 5 eller flere free spin-symboler på hjulene i en tilfeldig posisjon. Man må imidlertid få 3 slike symboler før Sticky Win-funksjonen trer i kraft. Man kan vinne alt fra 10 til 20 free spins alt etter hvor mange symboler man får.

I gratisrundene vil alle gevinster multipliseres med 2, og man får også én tilfeldige jokere på hjulene i hver av disse gratisrundene.

Jokeren

Wild-symbolet fungerer som joker både i basisspillet og i gratisrundene og kan ta egenskapene til alle symbolene i spillet, med unntak av free spin-symbolet. Wildsymbolet kan derfor være en del av alle gevinstkombinasjoner og dermed hjelpe til med å fullføre eller forlenge vinnende kombinasjoner.

Til slutt

Avslutningsvis så må vi si at Jack Hammer 2 virkelig er en av de beste spilleautomatene som finnes på markedet i dag, og den er i aller høyeste grad en verdig oppfølger til sin forløper – Jack Hammer vs Evil Doctor Wüten. Sticky Wins er fortsatt like genialt, og i gratisrundene kan man vinne meget store gevinster hvis man har dagen. En toppgevinst på 990.000 mynter kan virkelig snu opp-ned på livet ditt!

Privacy Policy