Jimi Hendrix står opp fra de døde. Ny spilleautomat kommer i April

Net Entertainment feirer i år at de har lagt 20 år bak seg i spillbransjen. Dette resulterer i noen skikkelig heftige utgivelser i løpet av året. Neste spilleautomat som står for tur er Jimi Hendrix. Her er det bare å sette seg godt til rette og skru volumet opp på full pupp, for det kommer til å bli gjenhør med mange av Jimi´s legendariske hits i automaten, som for øvrig slippes den 21. April.

Jimibanner

Masse underholdende funksjoner

Jimi Hendrix er neste kapittel i en serie spilleautomater basert på store artister/band. Forrige gang var det Guns´n Roses som fikk æren av å pryde en automat, noe som førte til en stor suksess. Guns´n Roses kan du forøvrig spille her. NetEnt benyttet seg ikke av bremsepedalen den gangen, og det er vi temmelig sikre på at de ikke gjør denne gangen heller, ut fra de opplysningene og ryktene som går. Vi kommer nemlig til å få oppleve en superkul versjon av re-spins, der gitarsymboler låser seg i de posisjonene de havner, og et nytt spinn starter. Får du flere gitarer på neste spinn, vil de også feste seg, og så videre, og så videre, helt til, med litt flaks, hele brettet er fylt av gitarer. Da vanker det helt sikkert noen gromme gevinster. Freespins deles selvsagt også generøst ut, og det er flere versjoner av freespinmoduser du kan havne i. Alle oppkalt etter svære slagere Fra Jimi sjøl. nemlig Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze. I Crosstown Traffic, så er det 2 hele hjul som fylles med wilds. Dette gjør underverker for gevinstene, garantert! Så er det Purple Haze, der wildsymbolene kommer tilfeldig, og kan dermed generere heftige utbetalinger de også.

Hvis dette kan levere noe i nærheten av spenningen vi så i Guns´n Roses automaten, noe vi tror det gjør, så har du noe å se fram til. Det gjør vi! Nærmere omtale av spillet kommer etterhvert, så besøk oss jevnlig framover.

Privacy Policy