Koi Princess

Vi har tatt veien til Japan og det er vel ingen som helst tvil om at vi her befinner oss i en animé-inspirert verden – i hvert fall gjelder dette selve ‘prinsessen’ i spillet. Det er NetEnt som står bak dette spillet, og her har man ikke spart på krydderet!

Unibet Bonus
ComeOn Bonus

Dette er en automat som har 20 gevinstlinjer å vinne langs, og Koi Princess har 5 hjul og 3 rader. Spillet tilbyr oss tilfeldige funksjoner som består av fire forskjellige småbonuser, samt bonusfunksjoner som består av freespins og myntgevinster. Mye å ta tak i her med andre ord!

De tilfeldige funksjonene

Spillet har altså tilfeldige funksjoner som vil tre i kraft mens hjulene spinner. Som du kanskje skjønner så er det ingen spesielle symbolkombinasjoner som utløser disse, men at disse vil starte av seg selv. Her er det fire forskjellige funksjoner som kan aktiveres og disse er 5-Hit, Random Wilds, Wild Reels og Bonusspill-aktivering.

5-Hit sørger for ett ekstra spinn med en garantert gevinst bestående av 5 symboler, og hvilket symbol som velges er tilfeldig. Random Wilds sørger for et gratis omspinn hvor vi vil få alt fra 4 til 9 overliggende wilds/jokere på hjulene.

Wild Reels gir oss et gratis omspinn hvor alt fra 2-5 forskjellige hjul vil dekkes med wildsymboler. Den siste funksjonen som gjelder er Bonus Aktivering, og er er det ett gratisspinn hvor tre bonussymboler gir én tilfeldig bonusfunksjon.

Husk at du har muligheten til å sette en ekstra innsats når du spillet, et såkalt Bonus Bet, og dette vil øke sjansen for å aktivere de tilfeldige funksjonene og bonusspillet. Merk deg at innsatsen da vil dobles, men at verdiene på Bonus Wheel vil endres samt at gevinstene i Sure Spins vil økes.

Bonusfunksjonene

Hvis bonussymbolet dukker opp på hjul 1, 3 og 5 etter et spinn er det på tide med bonusspillet/bonusfunksjonene – og her dreier det seg i stor grad om freespins. Et bonushjul vil spinne og du kan vinne Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Myntgevinst og Bonus Wheel.

I Sure Win Free Spins får du minst 10 freespins med garanterte gevinster som holder et garantert minstenivå! Wild Reels Free Spins gir deg også 10 spinn og her vil 1-5 hjul være dekket av wilds hvert eneste spinn!

Bonus Wheel er et lykkehjul med forskjellige gevinster hvor man blant annet kan vinne tilgang til de to nevnte freespill-spillene, samt myntegevinster og andre ting.

Myntgevinsten, som er den siste bonusfunksjonen gir deg en direkte utbetaling!

Som du skjønner er det mye action i dette spillet, så det er bare å spinne hjulene for å se hvordan det fungerer!

Privacy Policy