Lucky Angler

Er du klar til å bore hull i isen og fiske etter store gevinster? Høres bra ut, for det er akkurat det vi skal gjøre i spilleautomaten Lucky Angler fra Net Entertainment!

Casumo Bonus

I Lucky Angler er det den kalde vinteren og isfiske som står i sentrum, og her er det enkelt og greit bare å fyre løs hvis man føler at man her fiskelykken med seg. Flere gode funksjoner gjør dette til en absolutt spillbar automat, og vi kan hygge oss med 5 hjul, 3 rader og 15 linjer. Man kan også vinne fra begge sidene av denne automaten og resultatet av et spinn er derfor definitivt ikke avgjort før siste hjul har stoppet!

Hovedgevinsten i Lucky Angler er på 205.500 mynter.

Lucky Angler

Sticky Wild

Et wildsymbol hører hjemme i enhver spilleautomat, og dette får vi selvsagt også i Lucky Angler. Net Entertainment bruker sjelden å la et wild være bare ‘et wild’, og finner som regel på noe sprekt med disse symbolene. Denne gangen får vi et såkalt Sticky Wild, og dette gir oss doble gevinstmuligheter. Et wildsymbol er som de fleste vet et symbol som fungerer som en joker.

Når wildsymbolet blir en del av en vinnende kombinasjon vil symbolet fryse fast på hjulet og holde sin posisjon også i neste spinn. Blir det på nytt en del av en vinnende kombinasjon gjentar funksjonen seg. Slik fortsetter det helt til symbolet ikke blir en del av en vinnende kombinasjon. Denne funksjonen er tilgjengelig både i grunnspill og i gratisrundene.

Sticky Wild vises på hjul 2 og 4 i grunnspillet og på hjul 2, 3 og 4 i gratisrundene.

Lucky Angler Hjul

Gratisrunder

Hvis vi skal få muligheten til å spinne hjulene gratis i Lucky Angler må vi få 3 eller flere eksemplarer av scattersymbolet på hjulene. 3, 4 og 5 scattere utbetaler henholdsvis 10, 15 og 20 free spins. Som nevnt i avsnittet ovenfor så vil Sticky Wild være tilstede på både hjul 2, 3 og 4 i gratisrundene, men dette er ikke alt. Sticky Wild-symbolet på hjul tre vil være tilstede på hjulet i alle spinnene, og kombinert med at vi i tillegg kan få wilds på hjul 2 og 4 kan man fort vinne flotte gevinster her.

Til slutt

Lucky Angler er alt i alt en grei automat som ved hjelp av et par gode funksjoner fungerer bra. Sticky Wilds er bestandig bra, og spesielt i gratisrundene fungerer denne funksjonen godt. Sticky Wilds finner man blant annet også i spilleautomaten South Park! Får man flere slike symboler samtidig på hjulene kan man vinne gode gevinster, og en topputbetaling på 205.000 mynter lar seg så absolutt høre!

Privacy Policy