Magic Portals

Net Entertainment har i spilleautomaten Magic Portals tatt sin oppfinnsomhet til nye høyder, og denne gangen har de laget magiske portaler på hjulene! Hva blir det neste, spør vi oss!

Casumo Bonus

For det første har vi lyst til å påpeke at Magic Portals ser fantastisk ut og at den utstråler en helt suveren og ikke minst passende stemning. Vi kan med andre ord si at design og lyd går hånd i hånd og setter oss i en sinnsstemning som er helt på sin plass i et spill med et slikt tema.

Automaten har foruten portalene på hjul 1 og 5 et vanlig oppsett med 5 hjul og 3 rader, og man kan få vinnende kombinasjoner langs hjulenes totalt 25 gevinstlinjer.

Magic Portals Wild transformasjon

Denne noe kronglete tittelen er navnet på spesialfunksjonen i Magic Portals spilleautomat, og dette er en splitter ny funksjon som vi ikke har vært vitne til tidligere. De magiske portalene representeres av sirklene som vises i andre posisjon på hjul 1 og 5 i spillet, og det er kort fortalt om å gjøre å få like symboler i disse to sirklene på det samme spinnet.

Magic Portals Portal

Klarer man det vil disse to symbolene og alle andre like symboler på hjulene bli gjort om til wilds, og man kan dermed oppleve å få masse wildsymboler på hjulene samtidig. Har man litt flaks her vil en real Big Win aldri være spesielt langt borte!

Ordinært wild

Vi finner selvsagt også et vanlig wildsymbol som opptrer uavhengig av de magiske portalene og dette er symbolet som er merket ‘Wild’. Dette symbolt erstatter alle andre symboler i spillet med unntak av Free Spin-symbolet. At det er en erstatter innebærer at det kan være en del av alle kombinasjoner bestående av ordinære symboler, og symbolet blir derfor et gevinstfremkallende symbol. Vi skjønner derfor at Wild transformasjonen i spesialfunksjonen kan bli svært lønnsom!

Free spins

Magic Portals Wild Transformasjon
Den magiske portalen lager ikke bare wilds over hele fjøla – den gir oss også frispinn! Får man et free spin-symbol i begge portalene på det samme spinnet vinner man 10 free spins! I disse gratisrundene vil man ha hele tre portaler på hjul 5, og vinnersjansene blir derfor mangedoblet! Får man to free spin-symboler i portalene i gratisrundene vinner man ytterligere 10 free spins! Muligheten til å vinne ekstra runder er ganske gode og har man hellet med seg kan antallet free spins bli ganske høyt, og dermed vil også utbetalingene kunne bli særdeles gode.

I gratisrundene er det med andre ord store muligheter for å få enorme mengder med wilds på hjulene, så her er det egentlig bare å la lykken stå til og satse på at man kommer seg til free spins!

Til slutt

Magic Portals er en super spilleautomat fra Net Entertainment, og på grunn av sin meget gode portal-funksjon plasserer den seg godt oppe på listen over våre favorittautomater. At automaten også har gratisrundespill hvor portalfunksjonen er forsterket er rett og slett helt glimrende. Muligheten til å vinne nye free spins i gratisrundene er også meget bra!

Vi har derfor ingenting annet å gjøre enn å applaudere denne utgivelsen fra Net Entertainment, og vi er rimelig sikre på at Magic Portals vil komme til å falle i smak hos norske casinospillere! Spill denne automaten og en rekke andre her hos Online Spilleautomater!

Video av Magic Portals

Privacy Policy