Mega Fortune

Mega Fortune spilleautomat er vel det nærmeste vi kan komme å krone en konge over spilleautomatene, for dette er selveste sjefen! Denne automaten har utbetalt noen jackpotter som knapt noen kan fatte, og blant annet har Norges største utbetaling på en online spilleautomat kommet på denne, og gevinsten var det på 92 millioner kroner. Verdensrekorden holdes også av Mega Fortune og ligger på 133 millioner kroner!

Casumo Bonus

Mega Fortune fra Net Entertainment regnes som jackpotautomaten fremfor noen andre, og dette er et rykte den sannelig har fortjent. Som vi nevnte i innlededningen er de største gevinstene i verden vunnet på denne automaten, men det finnes i tillegg en rekke nordmenn som har vinnet flere titalls millioner kroner på automaten tidligere. Dette kan derfor kanskje betegnes som en lykkeautomat for oss nordmenn!

Før vi går videre i vår beskrivelse av automatens funksjoner skal vi nevne at Mega Fortune har 5 hjul og 3 rader, samt totalt 25 innsatslinjer.

Progressiv jackpot

Hva er det som gjør denne automaten så magisk da vil mange spørre seg? Det er flere grunner til dette, men først og fremst har den opparbeidet seg et solid rykte som en spilleautomat som utbetaler helt hysteriske jackpotter og i tillegg har den en progressiv jackpot som vokser og vokser helt til noen vinner den. Det faktum at mange spiller på nettopp denne automaten vil derfor føre til at jackpotten vokser langt hurtigere på denne automaten enn på andre progressive jackpot spilleautomater!

Mega Fortune Jackpot

Lykkehjulet

I tillegg er bonusspillet hvor man kan vinne disse gevinstene helt utrolig spennende og består av et lykkehjul med tre forskjellige nivåer. Kommer man seg gjennom alle disse nivåene venter den forjettede Jackpot Mega innerst, og da er det bare å le hele veien til banken og tilbake igjen!

Hovedjackpotten er ikke den eneste jackpotten på Mega Fortune, og man finner også to mindre jackpotter som også utbetaler gode gevinster. Disse bærer navnene Jackpot Rapid og Jackpot Major, og vokser i takt med sin storebror, men ikke i det samme tempoet. Det tredelte jackpotsystemet er det samme som vi finner i Hall of Gods.

For å komme seg inn i bonusspillet må man få 3 eller flere bonussymboler langs en aktiv gevinstlinje og man får dermed muligheten til å spinne lykkehjulet for å vinne de helt store gevinstene.

Andre funksjoner som kan være verdt å nevne er selvsagt gratisrundene man kan vinne hvis man får 3 eller flere scattersymboler i en tilfeldig rekkefølge på hjulene. Man kan deretter klikke på ett av disse symbolene for å finne ut hvor mange gratisrunder man har vunnet, samt hvor mye gevinstene man vinner i gratisrundene skal multipliseres med. Maksimal multiplikator er 5x, noe som betyr at alle gevinster vil bli multiplisert med 5.

Vi nevner også Wild-symbolet som fungerer som en joker på hjulene og som kan ersatte alle symbler med unntak av spesialsymbolene.

Til slutt

Til slutt er det bare å oppfordre alle til å oppleve den store spenningen det er å spille Mega Fortune, og spesielt når jackpotten har nådd de helt store høydene – noe mer spennende finnes ikke!

Privacy Policy