Muse

Net Entertainment er flinke til å eksperimentere med wilds, og i Muse – Wild Inspirations, får vi flere suverene jokerfunksjoner som kan gi oss store utbetalinger!

Casumo Bonus

Muse er altså enda en spilleautomat hvor Net Entertainment har lekt seg med forskjellige wild-funksjoner, og dette er det selvsagt vi som nyter godt av. Her får vi masse moro med seks forskjellige wilds, og alt dette foregår over 5 hjul og 3 rader, med muligheten til å vinne gevinster langs totalt 25 linjer. Toppgevinsten i spillet er på herlige 590.000 mynter!

Muse Wilds

Wild Inspiration

Wild Inspiration er et symbol som viser de tre musene, som det så pent heter, og det er dette symbolet som er kjernen i spillet. Symbolet kommer bare til syne på hjul 2, 3 og/eller 4, og vil da aktivere én av tre forskjellige wildfunksjoner. Disse tre wildfunksjonene er ikke nye på noe som helst slags måte, men det er morsomt at NetEnt aktiverer dem tilfeldig på denne måten.

For de som ikke vet det så er et wildsymbol et symbol som fungerer som en joker, og kan dermed være med i kombinasjoner beståene av andre symboler.

En av wildfunksjonene som kan aktiveres er Expanding Wild, og når dette symbolet aktiveres vil hele hjulet bli dekket av wilds, slik at det krysser over alle gevinstlinjene. Et gunstig symbol som øker muligheten til gevinst drastisk.

Den andre wildfunksjonen som kan aktiveres er Sticky Wild. Dette symbolet beholder sin posisjon på hjulet og aktiverer ett ekstra gratisspinn – man kan med andre ord få to gevinstsjanser når dette symbolet aktiveres. Sticky Wild er en populær funksjon hos NetEnt og finnes i blant andre South Park spilleautomat.

Den siste av disse funksjonen er x2 Wild, og som du sikkert skjønner så vil gevinster hvor dette symbolet har vært en del av den vinnende kombinasjonen blir doblet i forhold til normal utbetaling.

Muse

Free spins og kombinerte wilds!

Får man 3 eller flere scattersymboler på hjulene vinner man tilgang til free spins og her har virkelig Net Entertainment gått bananas med wildfunksjonene, og de har like greit funnet ut at de skal kombinere dem med hverandre! 3, 4 og 5 scattere gir oss henholdsvis 10, 20 og 30 free spins.

Akkurat som i basisspillet er det Wild Inspiration-symbolet som aktiverer én av tre wildfunksjoner, men som sagt har de blitt mikset og trikset litt med her.

Èn wildfunksjon bærer navnet Sticky x2 Wild, og vil som navnet sier doble alle gevinster hvor det er en del av den vinnende kombinasjonen, samt at det vil utløse ett ekstra respinn hvor symbolet beholder sin plass.

Wildfunksjon nr. 2 heter Expanding x2 Wild, og her vil altså wildymbolet dekke hele hjulet, samtidig som det utbetaler dobbel gevinst.

Den siste av disse funksjonene heter Sticky Expanding Wild, og da vil altså et wildsymbol dekke hele hjulet, samt at vi får et ekstra spinn hvor hjulet er dekket av wildsymbolet også i respinnet! Expanding Wild ble for alvor populært gjennom jackpotautomaten Hall of Gods!

Til slutt

Som du ser så har virkelig Net Entertainment slått seg lås med wilds og wildsfunksjoner her, og vi får hatten full både i grunnspillet og i gratisrundene. Spesielt i gratisrundene ligger forholdene til rette for at vi skal kunne vinne mye penger, og hvis vi har musene på vår side kan det bli riktig så pent!

Privacy Policy