Reel Rush

Lyst til å oppleve en helt annerledes og nyskapende spilleautomat? Reel Rush vil i så fall være et fantastisk godt valg, for her er det mye spennende som skjer på hjulene!

Casumo Bonus

Reel Rush

Reel Rush er en skikkelig gledesspreder av en online spilleautomat, og det å trykke på spinnknappen kan nesten sidestilles med å kjøre karusell! Gratis respinns etter vinnende kombinasjoner er dét det handler om i denne automaten, så her er det bare å henge med!

Oppsettet på Reel Rush er noe helt for seg selv, og noe vi ikke har sett maken til tidligere. Når alle symbolene på hjulene er låst opp er dette en spilleautomat som har 5 hjul og hele 5 rader med totalt 25 symboler. Men ved ethvert nytt spinn vil hjul 1, 2, 3, 4 og 5 ha henholdsvis 1, 3, 5, 3 og 1 symbol! Vi skal videre i denne omtalen forklare hvordan man låser opp de øvrige symbolene på hjulene, men som sagt – denne automaten er det nærmeste man kommer et party i spilleautomat-form!

Som en naturlig konsekvens av automatens oppsett så finnes det ingen gevinstlinjer i Reel Rush, og det er derfor Way Wins som gjelder. Det betyr at man får vinnende kombinasjoner ved at symbolene rett og slett havner på inntilliggende hjul i stedet for å følge gevinstlinjer.

Reel Respinns

Tittelen Reel Rush antyder egentlig på en meget bra måte hva som er hovedpoenget med automaten, og for de som ikke vet hva ‘reel’ betyr så kan vi opplyse om at det betyr ‘hjul’. Hovedpoenget med spillet er at en gevinst etter et spinn vil utløse et gratis respinn hvor man kan vinne nye gevinster. I tillegg til at man får fornyede vinnermuligheter vil man også få to ekstra symboler på hjulene og dette vil igjen øke mulighetene for nye gevinster. Vinner man en ny gevinst på respinnet blir ytterligere to symboler gjort tilgjengelig på hjulene. Slik fortsetter det helt til alle symbolene er avdekket eller til man ikke vinner en gevinst på respinnet.

Det femte spinnet kan aktivere free spins!

Hva er poenget med disse respinnene spør du deg kanskje? Til det kan vi svare at foruten at man kan vinne store gevinster på disse respinnene så vil man kunne vinne tilgang til gratisrundene i Reel Rush. Lykkes man med å få en gevinst på det femte respinnet vinner man 8 free spins/gratisrunder!

I disse gratisrundene spiller man med alle symbolene tilgjengelig på hjulene og dette innebærer i seg selv muligheten til å vinne meget store gevinster! At alle symbolene er tilgjenglige betyr rent matematisk at man har tilsammen 3125 måter å vinne gevinster på, og da sier det seg nesten selv at vinnersjansene er utrolig gode!

Wildsymbolets sentrale rolle

Reel Rush Big Win

Wildsymbolet spiller en meget sentral rolle i Reel Rush – ikke fordi det er noen spesielle egenskaper knyttet til det, men rett og slett fordi det gjør det mulig å oppnå de respinnene man behøver for å komme seg til gratisrundene. Wildsymboler, eller jokeren som vi også kan kalle det for, kan inngå i kombinasjoner sammen med alle de andre symbolene i spillet. Dette betyr at om man mangler ett bestemt symbol på et hjul for å fullføre en kombinasjon vil et wildsymbol på det samme hjulet sørge for at kombinasjonen blir vinnende – akkurat som en joker!

I de 8 gratisrundene vil wildsymbolet også være viktig ettersom det er så mange symboler aktive i disse rundene, og ett eller flere jokersymboler på hjulene vil derfor kunne skape en utrolig mengde vinnende kombinasjoner slik at utbetalingene kan bli svært store!

Til slutt

Som vi har sagt til det kjedsommelige i denne omtalen – Reel Rush er feel-good stemning på sitt aller beste og her er det egentlig ingenting å vente på. Den eskalerende musikken når tredje respinn trer i kraft er med på å booste stemningen til uante høyder, og hvis du er så heldig at du opplever å komme til gratisrundene kan du sannsynligvis få se at bankkontoen din får seg et skikkelig løft!

Video av Reel Rush

Privacy Policy