Robin Hood

Alle har en eller gang vært innom Sherwood-skogen i form av en bok eller en film, men har du noen gang opplevd Robin Hood som spilleautomat? Net Entertainment har laget en fabelaktig og storslått spilleautomat basert på legenden om helten fra Sherwood-skogen som tok fra de rike og ga til de fattige!

Casumo Bonus

I Robin Hood – Shifting Riches har NetEnt slått på stortromma og da spilleautomaten kom ut fikk vi presentert en ny og spennende funksjon som het Shifting Reels. Denne funksjonen og de andre spesialitene i denne automaten skal vi komme inn på senere i omtalen. Spillingen på Robin Hood foregår over 5 hjul og 3 rader, og vi kan vinne gevinster langs automatens 20 innsatslinjer. Vi har også lyst til å skryte uhemmet av introduksjonsvideoen til denne spilleautomaten som alene er verdt et besøk på automaten – og videoer som dette finner vi også i f.eks. Jack and the Beanstalk!

Robin Hood

Shifting Reels

Shifting Reels er en oppfinnsom og innbringende funksjon hvis man har klaff her, og dette er en funksjon som aktiveres etter en gevinst. Etter at du har vunnet en gevinst vil alle hjulene flytte seg ett steg til høyre slik at det blir gjort plass til et nytt hjul. Det nye hjulet vil spinne, mens de andre hjulene holdes i ro. Du får dermed muligheten til å bygge nye vinnende kombinasjoner helt gratis!

Dannes det nye gevinster på dette respinnet vil funksjonen gjenta seg selv, slik at et nytt hjul kommer til syne og spinner. I kombinasjon med denne funksjonen har man også en gevinstmultiplikator, og gevinster man får etter Reel Shift 1 sørger for at gevinsten bli multiplisert med 2. Enda en etterfølgende gevinst gir en multiplisering på 3. Får man flere enn 3 Reel Shift på rad vil alle gevinster derifra og ut multipliseres med 5!

Funksjonen avsluttes hvis det ikke dannes nye gevinster etter et Reel Shift, og multiplikatoren blir nullstilt.

Jokeren

Jokeren i denne automaten er Robin Hood-logoen, og denne erstatter alle symboler med unntak av pengesekk- og freespinsymbolet. Symbolet kan derfor inngå i en vinnende kombinasjon som består av vanlige symboler, og det er derfor ekstra gunstig å ha så mange slike symboler som mulig på hjulene mens Shifting Reels pågår. Man har da mye større sjanser for å få skapt vinnende kombinasjoner og dermed få utnyttet gevinstmultiplikatoren.

Robin Hood Spilleautomat

Money Bags og free spins

Under hvert hjul kan du se en trekiste, og denne kisten må fylles med fire Money Bags-symboler for at man skal kunne vinne free spins. Når et slikt symbol dukker opp på hjulene vil en pengesekk bli lagt i kisten under hjulet, og symbolet vil etter et Reel Shift bli gjort om til wild. Innsatsnivået man spiller med vil registreres sammen med pengesekkene og ha en innvirkning på hvordan innsatsen på gratisrundene dine blir.

Det beste med denne funksjonen er at pengesekkene blir lagret i kisten i opptil et år etter ditt siste spill, så om du har klart å samle sammen flere pengesekker uten å utløse free spins så trenger du altså ikke å bekymre deg. Du kan fortsette innsamlingen på et senere tidspunkt.

Når man havner i gratisrundene kan man velge ett av karaktersymbolene som ekstra joker i alle rundene. Man har derfor 2 aktive jokere på hjulene i disse rundene. Får man 2 eller 3 Freespinsymboler på hjulene i gratisrundene vinner man henholdsvis 5 og 10 ekstra gratisrunder.

Til slutt

Robin Hood – Shifting Riches er en kanonbra spilleautomat som har flere gode funksjoner å by på. Shifting Reels med sine gevinstmultiplikatorer kan gi meget god uttelling, og det samme kan saktens sies om gratisrundene med ekstra wilds på hjulene! Her er det bare å snurre i vei, nyte Shifting Reels og samle inn pengesekker til gratisrundene!

Privacy Policy