Scarface

Scarface er en legendarisk film av de helt sjeldne, og Scarface spilleautomat fra Net Entertainment kan på mange måter sies å ha den samme statusen! Dette er en fantastisk spilleautomat og en storsatsing fra selskapet som elsker å skape perfekt casinounderholdning!

Casumo Bonus

I Scarface spilleautomat får vi en introduksjonsfilm som gir oss frysninger langt nedover ryggraden, og når vi kombinerer dette med den slående grafikken og de herlige bonusfunksjonene er det ikke så rart at dette har blitt en av de mest populære video spilleautomatene på nett! Filmer som dette har blitt NetEnts varemerke, og vi finner flere eksempler på dette – f.eks. i Robin Hood!

All denne fabelaktige action-underholdningen foregår over tradisjonelle 5 hjul, 3 rader og 20 linjer.

Scarface

Stacked Wilds starter bonusfunksjoner

I Scarface er det Stacked Wilds som spiller hovedrollen, og Stacked Wild innbærer at wildsymboler kan dekke hele eller deler av hjulene. Wilds er som du kanskje vet symboler som fungerer som jokere og dermed kan inngå i kombinasjoner bestående av alle andre symboler, med unntak av andre spesialsymboler. I Scarface vises disse symbolene på hjul 2, 3 og 4.

Hvis et Stacked Wild dekker 1 eller 2 symboler på et hjul fungerer de som ordinære jokere, eller såkalte Scarface Wilds, men hvis de dekker hele hjulet settes én av tre spesialfunksjoner i gang. Hvilken spesialfunksjon er avhengig av hvilket hjul Stacked Wild havner på! Stacked Wilds finner vi forøvrig også i bonusspillet i spilleautomaten Jack and the Beanstalk.

Stacked Wild på hjul 2 – Nudge Spins!

Hvis hele hjul 2 dekkes av wilds aktiverer dette Nudge Spins. Eventuelle gevinster vil utbetales, og deretter vil hjulet spinne gratis. Wildsymbolene flytter seg deretter ett hakk ned, slik at de nå dekker 2 symboler på hjulene. Eventuelle nye gevinster utbetales før hjulene spinner enda en gang gratis, samtidig som wildsymbolene flyttes ned til kun å dekke tredje posisjon på hjulet. Sånn fortsetter det til Stacked Wilds er ute av hjulene, og totalt skaffer dette oss 3 free spins med wild på hjul 2.

Scarface bonusspill

Stacked Wild på hjul 3 – Bonusspill!

Når du får et Stacked Wild som dekker hele hjul 3 er det bare å sette seg godt til rette ettersom det da er på tide å spille i bonusspillet. Du får der nemlig ta del i den legendariske scenen fra filmen hvor Tony Montana blir skutt, og her skal du plaffe ned så mange motstandere du kan før Montana møter sitt endelikt! Her kan du vinne store gevinster hvis du er litt heldig med våpnene du kan bruke!

Bonusspillet avsluttes med at Montana blir skutt i ryggen, akkurat som i filmen, og vi får se scenen fra Scarface hvor han faller ned i bassenget. Helt perfekt bonusspill!

Stacked Wild på hjul 4 – Free Spins!

Dekker Stacked Wilds hele hjul 4 vinner vi hele 15 free spins, og i disse gratisrundene blir alle gevinstene vi vinner multiplisert med 3 i forhold til normal utbetaling. Gratisrundene vil derfor være lønnsomme og hvis man får et nytt Stacked Wild på hjul 4 vinner man ytterligere 15 free spins.

Til slutt

Scarface er som vi tidligere har nevnt en klassiker, og da snakker vi selvsagt om denne suverene spilleautomaten! Dette er en nærmest perfekt adapsjon av filmen med samme navn og NetEnt har gjort en fantastisk jobb. Musikk, grafikk og øvrige lyder er nydelig utført, så her er det bare å la seg rive med og spille på en av nettets aller beste spilleautomater!

Privacy Policy