Sikre deg 30 free spins hos Casumo!

30 free spins fisticuffs

I kveld har du en gylden mulighet til å sikre deg hele 30 free spins på spilleautomaten Fisticuffs hos Casumo!

Har du kanskje litt tid å slå i hjel før landskampen begynner så kan vi anbefale at du legger turen innom Casumo Casino – det kan fort lønne seg!

Sett inn penger og få 30 free spins!

Det er ikke hver dag det kommer tilbud om så mange free spins for et beskjedent innskudd, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Hvis du setter inn minst €30 hos Casumo før kl. 23.59 i kveld sikrer du deg dermed hele 30 free spins på den hardslående spilleautomaten Fisticuffs!

Med 30 free spins i nevene kan du godt finne på å utløse den kule wildfunksjonen som kan gi deg solide utbetalinger, og husk på at den maksimale gevinsten man kan sveive i land på Fisticuff er på hele 100.000 mynter! Du har derfor bare med å sprette rett inn i ringen, og slå som en full og gal mann rundt deg og vise den hersens automaten hvor de store gevinstene hører hjemme! Her er en mulighet du ikke kan si nei til, som en viss Gudfar en gang sa! Altså; €30 gir 30 steinharde gratisslag som definitivt kan gjøre dette til en meget god kveld for deg!

Fisticuffs-Diagonal-Wild

Du henter rundene dine slik

Logg deg inn på din spille konto hos Casumo, og sett inn €30.
Du får en liten beskjed oppe i hjørnet om at ditt innskudd gikk helt fint og at du har 30 hardslående free spins på Fisticuffs.
Deretter klikker du på symbolet for free spins under verdisaker og bretter opp ermene.
Gjør deg så klar til blod, svette og tårer i ikke bare 12 runder, men i hele 30 runder!

Til nye kunder: stor bonus og masse free spins

Hvis du ikke har spilt hos Casumo tidligere så har du muligheten til det nå. Ved å registrere deg en spillekonto via OnlineSpilleautomater.com så sikrer du deg en innskuddsbouns på 100% opptil €100 og hele 20 free spins på Jack Hammer spilleautomat!

Privacy Policy