Silent Run

Det er vel lite som er like spennende som å se på en skikkelige ubåt-film, og i Silent Run får vi virkelige kjenne på spenningen! Når Net Entertainment i tillegg lar oss lade torpedorørene og skyte ned krigsskip i bonusspillet, kjenner vi virkelig at pulsen stiger!

Casumo Bonus

Det kan lages spilleautomater av så nær sagt alt, og nettopp dette er det Net Entertainment har funnet ut av. Selvfølgelig vil det da være plass til en spilleautomat som sender minnene tilbake til Jakten på Rød Oktober!

Silent Run Bonusspill

Echo Bonus

Vi starter som vanlig med desserten ettersom det er den som er best og hopper direkte til bonusspillet. Bonusspillet på Silent Run aktiverer man når man får et Echo Bonus-symbol på hjul 3. Det første som da skjer er at sonaren tar seg en kjapp scann over hjulene og finner ut hvor mange torpedoer vi skal få lov til å skyte i bonusspillet, og her vil resultatet bli alt fra 2 til 5.

Deretter får vi gjennom et periskop se 5 forskjellige krigsskip og så er det bare å plukke ut og senke de unna for unna. Krigsskipene har hver sin verdi, og for skudd 1, 2, 3, 4 og 5 vil gevinsten du vinner bli multiplisert med 1, 2, 3, 5 og 10. Det er jo derfor en selvfølge å håpe at man får 5 torpedoer tilgjengelig og klarer å senke det mest verdifulle skipet til slutt!

Silent Run Echo Wild

Echo Wild

Echo Wild er en småpen jokerfunksjon NetEnt har implementert i Silent Run, og det er litt kult at den utløses på samme måte som bonusspillet ved at vi må få et Echo Wild-symbol på hjul 3. Samme prosedyre med en scanning av hjulene gjennomføres for å lete etter wilds blant symbolene, og til slutt vil flere av symbolene på hjulene gjøres om til jokere. Har man hell med plasseringen av disse jokersymbolene kan utbetalingene bli meget bra!

Til slutt

En enkel spilleautomat med to suverene funksjoner fungerer knakende godt – det har Net Entertainment bevist til fulle med Silent Run. Her får vi spenning og action, samt en spilleautomat som rent grafisk sett ser alldeles lekker ut. Få fienden inn i siktet ditt og send avgårde det du måtte ha av torpedoer! Du spiller denne og mange flere spilleautomater her på OnlineSpilleautomater.com!

Privacy Policy