Space Wars

I Space Wars er det egentlig bare et par ting som gjelder: å få tak i den hersens røde edelsteinen og få den klonet såpass mange ganger at den oversvømmer hjulene med sine innbringende kombinasjoner! Sjekk ut denne spesielle automaten og ta med deg en bonus hvis du vil spille med ekte penger!

Casumo Bonus

Vi befinner oss atter en gang i det ytre rom, og dette er visst noe Net Entertainment har en forkjærlighet for. Her møter vi på alskens snåle skapninger som er interessert i én ting – maktkampen om den røde krystallen! Her er det bare å spinne i vei og satse på at det er akkurat dette symbolet, den røde krystallen, som vil dekke dine hjul etter å ha blitt klonet! Av spilleautomater som tar oss med ut i rommet vil megapopulære Starburst så definitivt være verdt å nevne.

Før vi går videre i vår omtale så kan vi si at Space Wars har 5 hjul og noe uvanlige 4 rader å by på. Dette fører selvsagt til at antall innsatslinjer blir noen flere, og totalt kan vi her vinne langs 40 linjer.

Stablede symboler

Først og fremst kan vi si at symbolene i Space Wars opptrer stablet, og det vil si at hele eller deler hjulene blir dekket av det samme symbolet, og et hjul kan derfor gjerne være dekket av 4 like symboler. Hvis det samme symbolet også opptrer stablet på de øvrige hjulene kan utbetalingene selvsagt blir høye.

Space Wars Cloning Pod

Cloning Pod og respinns

Det spesielle med Space Wars er at symboler som er en del av en vinnende kombinasjon blir overført/teleportert til en Cloning Pod som står til høyre for selve automaten. Symbolet blir deretter klonet såpass mange ganger at Pod’en blir sprekkeferdig. Samtidig som hjulene deretter fyrer løst et respinn vil disse kloningene pøses ut på hjulene og gi oss store sjanser til gevinster. Det klonede symbolet vil derfor opptre i flertall på hjulene, og da i stor grad opptre stablet. Et slikt respinn skjer bare én gang, og vinner man en ny gevinst i respinnet vil ikke funksjonen gjenta seg.

Det er nettopp denne kloningen av symbolene og respinnet som er viktig i dette spillet og spesielt lukrativ kan funksjonen bli hvis det er den nevnte røde krystallen som opptrer på hjulene! Hvis den blir strødd utover hjulene i mangfold er ikke maksgevinsten på 400.000 mynter spesielt langt unna!

Space Wars Respinn

I tillegg til denne funksjonen kan vi også nevne at vi finner et wildsymbol i spillet, eller en joker, som også opptrer stablet på hjulene.

Til slutt

Space Wars er en spesiell spilleautomat utviklet av NetEnt, og dette er et selskap som virkelig kan kunsten å utvikle nye funksjoner på spillene de kommer ut med. Cloning Pod og respinns fungerer utrolig bra, og kombinert med den stratosfæriske og drømmende musikken blir helhetsinntrykket ingenting annet et solid!

Privacy Policy