Starburst

Starburst har blitt en av Net Entertainment største suksesser de siste årene og dette til tross for at den er nokså enkel i utformingen. Automaten er også hyppig brukt hos mange casinoer som en del av velkomsttilbudene når det kommer til free spins!

Casumo Bonus

Starburst tar oss med på en drømmeaktig reise ut i det ytre rom, og dette har NetEnt gjort med en slik fingerspissfølelse at det knapt er til å tro. Automaten har ingen spesielt avanserte funksjoner, men har likevel på grunn av sitt arkadespill-liknende utseende slått an på en måte som knapt noen kunne ha tenkt seg.

Starburst Wild

Hvis vi skal se litt på harde fakta så gir Starburst oss muligheten til å spille på 5 hjul og 10 rader, men det faktum at vi kan vinne fra begge sider av automaten gir oss i praksis doble sett med gevinstlinjer. Vinnende kombinasjoner kan derfor starte både på hjul 1 og 5 og gå henholdsvis til venstre og høyre – akkurat som i spilleautomaten Fisticuffs.

Starburst Wild

Det er bare én spesialfunksjon på Starburst og den heter Starburst Wild. Når en mangefarget stjerne kommer til syne på ett eller flere hjul vil symbolet utvide seg og dekke over hele hjulet. Alle posisjonene på hjulene vil derfor få en jokerfunksjon, og dermed erstatte alle andre symboler i spillet. En joker på en spilleautomat er et symbol som kan inngå i kombinasjoner sammen med alle andre symboler, og derfor blir det ekstra verdifullt når hele hjul blir dekket av et slikt symbol.

Starburst Toveis gevinst

I tillegg til å fungere som en joker gir et Starburst Wild oss alt fra 1-3 respinn – helt gratis. Dermed får vi ekstra vinnersjanser gratis når symbolet gjør sin inntreden på hjulene. Starburst Wild kan bare komme til syne på hjul 2, 3 og 4, men har man maks uttelling får man hele 3 slike symboler på hjulene samtidig, og da er det bare å åpne lommeboken og la gevinstene strømme inn!

Maksimal utbetaling på Starburst er på hele 50.000 mynter, så her er det ingen grunn til å la muligheten til å spille gå fra seg!

Til slutt

Alt i alt kan vi si at Starburst med sitt lekre design, sin drømmende musikk og sine fristende edelsteiner virkelig gir oss lysten til å prøve et par runder på denne nymoderne klassikeren. Her er det mye penger å hente hvis man har litt tur med Starburst Wild!

Privacy Policy