Thief

I den fremtidsrettede spilleuatomaten Thief fra Net Entertainment får vi overvære en kvinnelig mestertyvs innbruddsraid i en høyteknologisk bygning. To forskjellige free spin-spill gjør at pulsen aldri kommer ned på hvilenivå!

Casumo Bonus

I Thief er det adrenalin, adrenalin og atter adrenalin som gjelder! Spenningen er underbygget med stemningsfull musikk, og selvsagt er det gjort en fabelaktig jobb med grafikk og spillbarhet. Her er det full trøkk over 5 hjul, 3 rader og 25 linjer!

Thief

Adrenalin Scatter og Adrenaline Free spins

Vi får to scattersymbol i Thief, og et scattersymbol er som noen vet et symbol som ikke trenger å være en del av gevinstlinjene eller følge disse for å gi en gevinst. Får man tre eksemplarer av Adrenaline Scatter-symbolet i en tilfeldig posisjon på hjul 3, 4 og 5 gir dette oss 10 Adrenaline Free Spins. Skjer det samme i disse gratisrundene vinner man ytterligere 10 free spins.

Det spesielle med Adrenaline Free spins er at det dukker opp et diamantsymbol som er verdt mye penger, og det er derfor bare å krysse fingrene for at man er heldige med symbolet i gratisrundene. I tillegg vil de øvrige symbolene kun bestå av verktøy-symbolene til tyven, mens de andre og mindre verdifulle symbolene er utelukket fra disse rundene. Et mindre utvalg av symboler på hjulene innebærer selvsagt at gevinstmuligheten øker!

Vanlig scatter – vanlige free spins

Som vi sa så finner vi to forskjellige scattere og det vanlige scattersymbolet gir også free spins, dog bare ‘normale’. Også her må vi få 3 eksemplarer på hjul 3, 4 og 5, noe som gir oss 10 free spins. En kombinasjon av scatter og Adrenaline Scatter utløser også 10 vanlige free spins. Får man ytterligere 3 free spins på de nevnte hjulene i gratisrundene vinner man ytterligere 10 runder.

Thief Utvidet Wild

Utvidet wild

I Thief finner vi et utvidet wildsymbol og dette vises kun på hjul 2, 3 og 4, både i grunnspillet og i de nevnte gratisrundene. Når symbolet kommer til syne på hjulene vil det utvide seg og strekke seg over hele hjulet, og dermed dekke alle gevinstlinjene. Et wildsymbol fungerer som en joker og kan ta egenskapene til alle ordinøre symboler, men ikke scatterne. Symbolet kan derfor både forlenge og fullføre vinnende kombinasjoner.

Til slutt

Thief er som du ser en enkelt oppbygd spilleautomat og tilbyr to forskjellige gratisrunder som gulrot. I bunn og grunn kunne vi ønsket at NetEnt hadde tatt seg bryet med å lage et bonusspill til Thief, for dette er enkelt og greit et tema som trygler om det! Men alt i alt får vi en bra spilleautomat og to forskjellige gratisrundespill er tross alt ikke så aller verst!

Privacy Policy