Thunderfist

Thunderfist er en spilleautomat som lokker frem ninjaen i oss, og la oss være helt ærlig: alle har en ninja i seg! I denne spilleautomaten fra Net Entertainment kan vi vinne store gevinster ved hjelp av flere lukrative funksjoner, og vi guider deg gjennom Thunderfist!

Casumo Bonus

Thunderfist

I Thunderfist kan det lønne seg å ha et par smoothe ninja-triks på lager, for her møter man flere hardtslående og smidige personligheter. Som sagt har automaten flere gode spesialfunksjoner som lar oss vinne gevinster, så her er det egentlig ingenting å vente på.

Vi kan for ordens skyld også nevne at spillingen foregår over 5 hjul og 3 rader, samt at man her bruker 243 Ways to win i stedet for gevinstlinjer. Symboler i en vinnende kombinasjon følger derfor ikke gevinstlinjer, med det holder at de havner på hjul som ligger ved siden av hverandre.
Toppgevinsten er på svimlende 1.215.000 mynter – tett oppunder maksutbetalingen på South Park spilleautomat!

Thunderfist Stacked Wild

Stacked Wild

Vi kan starte denne lille karatefesten med å introdusere den første av spesialfunksjonene i Thunderfist – nemlig Stacked Wild. Stacked Wild, eller stablet joker, er en funksjon som gjør at et jokersymbol kan dekke alt fra 1 til 3 symboler på et hjul. Altså kan hele hjulet bli gjort om til en joker. En joker er et symbol som inngår i kombinasjoner med andre vanlige symboler. Symbolet er ikke til å ta feil av og illustrerer noe som ser ut til å være en rasende læremester i en obskur kampsport!

Dette symbolet kan komme til syne på flere hjul samtidig og kan også vises på alle hjulene i automaten. Ettersom symbolet har en slik funksjon kan man få meget store utbetalinger hvis man får flere stablede joker på hjulene samtidig.

Masse free spins med multiplikatorer

Ved å få 3 eller flere scattersymboler på hjulene i Thunderfist kan vi vinne masse free spins, og 3, 4 og 5 av disse symbolene gir 10, 15 eller 20 free spins! I gratisrundene vil også en tilfeldig gevinstmultiplikator være aktiv og sørge for at alle gevinster man vinner kan bli multiplisert med alt mellom 2 og 5. Hvis man da har litt tur med Stacked Wild samtidig som multiplikatoren er høy er det ingen tvil om at du fort kan komme til å oppleve ditt livs beste dag!

Til slutt

Thunderfist er en morsom automat, hvor enkle funksjoner gjør at vi kan vinne en toppgevinst på 1.250.000! Klarer man dette har man nok hatt flaks, men også bevist at man har ekte ninjablod! Her er det bare å dra på seg kostymet og hamre inn noen solide gevinster!

Privacy Policy