Wild Rockets

Fyrverkere er vel noe de aller fleste liker og å dra all denne moroa inn i en spilleautomat som Wild Rockets er jo helt suverent! Net Entertainment får det virkelig til å smelle med denne spilleautomaten som har et litt pussig oppsett!

Casumo Bonus

Pussige oppsett er noe av det NetEnt kan best og dette har de gjort til gangs i Wild Rockets! Automaten her herlig uforutsigbar og tilbyr mye spennende underholdning likt langoddsen, og vi tar en kjapp gjennomgang av dette i vår omtale!

Wild Rockets

Uvanlig oppsett

Uvanlige oppsett på spilleautomater er noe vi virkelig har sansen for og det får vi som sagt masse av her. Her kan vi vinke farvel til standard 5×3 oppsett og 15 symboler, og heller ønske et uortodoks oppsett med 19 symboler velkommen. Det betyr at hjul 3 har 5 symboler, hjul 2 og 4 har 4 symboler mens hjul 1 og 5 har 3 symboler hver. Uvanlige oppsett er vi imidlertid godt vant med fra NetEnt, og også i Reel Rush finner vi noe helt spesielt som sådan.

i tillegg til dette så er gevinstlinjene fjernet og erstattet av 720 way wins, samt at man kan vinne fra begge sider av automaten! Way wins innebærer at symbolene ikke følger gevinstlinjene men danner vinnende kombinasjoner rett og slett ved å havne på inntilliggende hjul.

Rakett-Wilds!

Den første av spesialfunksjonene vi kaster oss over er wildfunksjonen, og denne utløses av wildsymbolet som bare opptrer på hjul 2, 3 og 4. Wildsymbolet, altså jokeren, gjør alle symboler over eller under seg om til wild-symboler avhengig av retningen på Wild-rakettene. Havner wildsymbolet nederst på hjul 3 med rakettene vendt oppover, vil alle symbolene på hjul 3 blir gjort om til wilds/jokere. Vi kan derfor si at vi har et kombinert utvidet wild/stablet wild i Wild Rockets!

Wild Rockets Wild

Haugevis med free spins

NetEnt har selvsagt også gitt oss muligheten til å vinne frispinns, og dette gjøres på vanlig vis ved at man må få 3 eller flere scattere hvor som helst på hjulene. 3, 4 eller 5 slike symboler gir oss henholdsvis 10, 20 og 50 free spins! Man får også innsatsen multiplisert med henholdsvis 2, 20 og 200!

Til slutt

Wild Rockets handler altså i stor grad om wilds og free spins, samt dugelige mengder med raketter! Totalinntrykket blir derfor meget bra, og hvis vi i tillegg tar med spillets uvanlige oppsett er dette derfor en spilleautomat det er lett å bli begeistret for. Wildfunksjonen med raketter som fyres av opp eller ned på hjulene og dermed gjør andre symboler om til wilds er både oppfinnsom og innbringende! Vi gir derfor tommelen opp til Net Entertainment som gir oss muligheten til å feire nyttårsaften hver eneste dag gjennom hele året!

Privacy Policy