Wild Turkey

I Wild Turkey er det wilds, wilds og atter wilds – og masse free spins – som gjelder, men hvorfor Net Entertainment har satt fokus på kalkuner må gudene vite. En ting er i alle fall sikkert – automaten er knakende god!

Casumo Bonus

I denne merkelige leiren i jungelen er det kalkunene som rår, og disse har en hel del wilds, eller jokere, å by på. Her er det 5 hjul, 3 rader og 20 linjer som gjelder, og med en maksimal utbetaling på 800.000 mynter er dette virkelig en automat det er verdt å spille på!

Wild Turkey Logo

Wild og free spins

Det er altså wild-symbolene som styrer showet her, og wilds er som noen kanskje vet symboler som fungerer som jokere. Det betyr at de kan være med i kombinasjoner bestående av andre vanlige symboler. I basisspillet i Wild Turkey har wildsymbolet en dobbelrolle ved at det i tillegg til å være joker også gir oss gratisrunder hvis vi får 3 eller flere.

Får man disse tre symbolene på hjulene samtidig – i en tilfeldig posisjon – vinner vi hele 15 free spins. 4 og 5 wilds gir oss henholdsvis 30 og 60 free spins! Dette er et antall som nesten er sensasjonelt høyt, og det er bare å krysse fingrene for at jokerne står deg bi!

Wild Turkey

Stacked Wilds i gratisrundene

Som sagt vinner man minimum 15 free spins hvis man først kommer seg til gratisrundene, og her er det en funksjon som gjelder: Stacked Wilds. Stacked Wild innebærer at hele eller deler av et hjul blir dekket av wildsymboler, og det betyr selvsagt at vinnersjansene blir mye større. I tillegg er det slik at hvis Stacked Wild dekker et helt hjul utløser dette ytterligere to free spins som legges til de rundene du allerede har vunnet.

Til slutt

Mer en dette er det egentlig ikke å skrive hjem om når det gjelder Wild Turkey. Automaten er skammelig enkelt bygd opp, men de funksjonene som faktisk er tilstede i automaten gjør at den allikevel er høyaktuell. Muligheten til å vinne så mange free spins hvor man samtidig kan få stablede wilds er nesten for god til å være sann. Net Entertainment har i denne spilleautomaten funnet noe de skal satse på, nemlig wilds og free spins, og deretter gjennomfører de det med glans! Spill denne automaten og en rekke andre her på vår spilleautomat-portal!

Privacy Policy