Zoom

Zoom er en svært interessant og uvanlig spilleautomat, men det er jo tross alt ikke så rart: det er jo Thunderkick som står bak! Dette spillet er satt opp på en litt pussig måte, men fortvil ikke: muligheten til å vinne storgevinster er så definitivt til stede!

Unibet Bonus
ComeOn Bonus

Zoom har som sagt et litt spesielt oppsett og det innebærer at man har lagt til en ekstra rad og et ekstra hjul i forhold til det normale. Her får vi derfor 6 hjul og 4 rader, og dette betyr at man får adskillig flere gevinstlinjer – hele 64 i tallet! Det vil da som regel aldri være langt mellom gevinstene i dette spillet. I tillegg er hjulene inndelt i seks forskjellige områder bestående av fire symboler hver, og dette er sentralt i spillet – men det kommer vi tilbake til litt lenger ned i omtalen.

Wilds

Wilds er naturligvis på plass, og dette skulle bare mangle! Wildsymbolet fungerer som kjent som en joker og kan dermed komplettere eller forlenge kombinasjoner, og er således et veldig sentralt symbol i enhver spilleautomat. Det kan erstatte alle symboler i spillet, men unntaket er Zoom-symbolet som er et bonussymbol.

Zoom-symbolet gir oss respinns

Zoom-symbolet er et scattersymbol, og det betyr kort og godt at det aktiverer funksjonen Zoom Respin. Når et Zoom-symbol kommer til syne i ett av de seks markerte feltene på hjulene vil det aktuelle feltet utvide seg til et såkalt massivt symbol og aktivere et gratis omspinn.

Hjulsettet på Zoom er som sagt delt inn i seks forskjellige kvadrater, hvert bestående av fire ordinære symboler hver. I omspinnet vil derfor disse fire symbolene dannes om til én enhet som deretter vil spinne og stanse som et stort symbol i størrelsen 2×2. Får man fire Zoom-symboler i hver sin firkant på f.eks. hjul 1, 2, 3 og 4 vil man få et Super Massivt symbol – og det betyr at 16 symboler blir slått sammen til ett symbol – og da blir gevinstene enorme!

Husk også på at disse massive symbolene kan stoppe på hjulene som wilds, og da kan det bli ekstra lukrativt!

Privacy Policy