Megagevinster tilgjengelig

Som sagt: det finnes mange store internasjonale Lotto-konkurranser i Europa og når så mange spiller på ett og samme spill blir naturligvis gevinstene enorme. I størrelsesorden snakker vi ofte rundt 200.000-500.000 millioner kroner, og i enkelte tilfeller opplever man at det dukker opp superpotter med enda større utbetalinger. Da er det ikke så rart at folk blir ville og leverer inn et par kuponger ekstra, og her er vi nordmenn kjent for ikke å gi etter ved dørene.

Hvis man ønsker å spille Lotto hos disse store aktørene så er dette en mulighet alle nordmenn har i dag. Kuponger kan raskt leveres inn over nett og i praksis er det den samme metoden som brukes der som i Norge. Det betyr kort og godt at man skal velge seg noen grunntall samt noen ekstratall, krysse av på kupongen og deretter levere den inn. Vi tør faktisk påstå at det er enklere på nett enn det er hos Norsk Tipping, og når gevinstene er betydelig større er det vel ikke så mye å lure på, er det vel?

Flaksen gjør Lotto populært

Vi har en sterk formening om at flaks-momentet med Lotto er en av de faktorene som gjør spillet så populært, og i dét legger vi at man faktisk ikke trenger noen ferdigheter for å kunne lykkes. Det eneste som trengs er noen utvalgte tall, før man deretter krysser alle kroppsdeler og satser på at Fru Fortuna står på vår side. Og det er det altså mange nordmenn som har opplevd!

I tillegg lokker jo selvsagt de store gevinstene på oss, og det er jo naturligvis forhåpningen om å gjøre seg uavhengig fra pengemangel som også gjør at mange leverer inn Lotto-rekken år etter år. Nå har du altså muligheten til å gjøre det samme, bare med muligheten til å vinne uendelig mye mer!

Viktig del av spillhistorien

Pengespill har vært en viktig del av menneskets historie og da snakker vi ikke bare om de siste tiårene – her er det snakk om tusenvis av år tilbake i tid. Spillene som finnes i dag er ofte eldgamle, og har utviklet seg frem mot vår tid. I Norge fikk vi ikke muligheten til å spille Lotto før på midten av 1980-tallet, men da hadde allerede store deler av resten av verden hygget seg med dette spillet i massevis av år. Nordmenn er imidlertid svært glad i slike spill, og vi har heldigvis kommet sterkt etter.

Nå har internett revolusjonert spillmarkedet totalt, og det er altså derfor vi nå har alle muligheter og rettigheter til å spille Lotto akkurat hvor vi måtte ønske!

Sett i gang og spill nå!